Päivän Putiini

 https://www.politico.eu/interactive/donald-trump-fake-news-tweet-russian-hackers-vladimir-putin-cyprus-cartoon/

  

"Teki Venäjästä jälleen suuren - jollakin tapaa"... totta puhuen, koko Venäjä on vitsi.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007800977.html 

Rakentajat kertoivat Putinin kolossaalista palatsista. Koko 16-kerroksinen kompleksi on homeen peitossa. Syynä rakennusvirhe - tilat on vuorattu seinäkkeillä, joiden taustaa ei ole tuuletettu. KAIKKI pintamateriaali/luksus on poistettu ja PERINTEISEEN VENÄLÄISEEN TAPAAN, KIPATTU LÄHIMPÄÄN KUOPPAAN. Palatsia on rakennettu - JA PURETTU 16 vuotta. Vieläkö löytyy joku, joka pystyisi nostamaan konkurssivaltion kuopastaan, tai edes haluaisi yrittää?

Kun kiinni on jääty - uusi teknologia on iskenyt ja droonit ovat päässeet turvatoimien läpi - selityskoneisto on käynnistynyt, ja uusia omistajiakin on löytynyt... Eräs TV:ssä haastateltu venäläinen kirjailija aikanaan kommentoi: "kommunismi opetti meidät valehtelemaan".

Itse venäläinen laatu on tunnettua, Saimaalla tapahtuneen miehistönkuljetusvaunun onnettomuuden yhteydessä tuntemattomana pysytellyt upseeri totesi: "mikäli neukkuvehkeessä on enemmän liikkuvia osia kuin rautakangessa, se ei toimi".

Venäjän johtokin alkaa rakoilemaan ennen näkemättömällä tavalla, kärjessä Lavrov. Jopa niin, että presidentin tiedottajakin jo puuttuu asiaan. Viimeaikaisten tapahtumien johdosta EU:kin päätti toimia, mutta asia on jo ajat sitten livennyt 'diplomaattien' käsistä. Viimeiset temput lupailevat nopeaa vallan vaihdosta, onhan Suomikin nostettu jo poliisiväkivallan luvatuksi maaksi. 

Pietarin keskusteluihin pitäisi ulkoministeri P. Haaviston sijasta lähettää alan ammattilainen, esim. Ismo Leikola.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutamme/ moving: Uusi blogi/ new blog: Micropower mave