Muutokset, kurssikehitys, salkku

On selvää, että THIN on muutosten edessä.

-  NIMEN MUUTOS???

Asia on yhtiökokouksen esityslistalla. Muutokseen tulee olla jokin syy, nimeä on vasta muutettu Thin Film Electronics:ista Thinfilmsystems:iin. Jälkimmäinen nimi on yleispätevämpi, joten muutoksella ei varmaan ole tarkoitus rajoittaa kehitysvaihtoehtoja esim. pelkästään akkuteknologiaan. Luonnollinen selitys muutokseen olisi jonkin yhteistyökumppanin mukaan tulo, lähdettäisiin samalta pöydältä, ilman historian painolasteja. Yhteisyritys, vähintään kaksi osapuolta? THINin pääomat eivät riitä sellaisenaan yritysostoon.

Käytännön järjestelyjä varten tarvittaisiin uusi, ylimääräinen yhtiökokous, kutsu järjestettäisiin välittömästi? Muutokset hoidettaisiin ilmoituksella po. rekiseriin.

Mikäli kumppani on tasavertainen taapertaja, kurssissa ei tapahtuisi mainittavaa, mutta mikäli se olisi tunnettu, kurssille voi tapahtua mitä hyvänsä. Erityinen merkitys on TAUSTAJOUKOILLA, omistajilla ja rahoittajilla. 

Sidosryhmien joukkolunastus ei nimen muutosta tarvitse.

Yhteenliittymien mahdollisuutta on pidetty esillä jo jonkin aikaa.

Olen pitkään ihmetellyt sitä, että luvatut suuret asiakkaat eivät ole lähteneet rahoittajiksi yhtiöön, kuten usein tapahtuu ja olen esittänyt, että se on sisäisesti estetty sisäpiirien vallan kasvattamiseksi. On mahdollista, että tässä on vain yritetty kitkuttaa juuri ja juuri nenä pinnalla suurta muutosta odotettaessa. Suurempi yritys saa helpommin lainoitusta ja ehkä rahoittajatkin ovat todellisia, lupailujen taustalla.

-  KURSSIKEHITYS?

Omistajien 'takataskussa' on mm. tuleva trendinomainen nousu (esim. aiemmin kuvaamani Nordhealthin tapaan): nollasta nousu on 'räjähdysmäinen', miinuksen puolelta vieläkin 'räjähdysmäisempi', ja anal-ystikot pillastuvat.

-  FORTUNE 55 GLOBAL-ASIAKAS

Itse muutin suunnitelmiani Fortune-uutisen myötä, se tarjoaa konkretiaa, jota ei voida valehdella. Käytetty aika viittaa perusteelliseen panostamiseen, tuotenäytteitä voidaan toimittaa S2S-arkkilinjaltakin, kuten aina tehdään. Samalla vyöry (?) alan valmistajien joukossa on ollut kiihtymään päin ja riskit alenevat. ISO JUTTU.

-  Salkku

Olen realisoinut Modernasta syntyneitä voittoja ja lisännyt panostusta THINiin. Aion jatkaa sitä edelleen. Kurssin ja salkun romahdus on takana päin ja halvat warrantit ovat palauttaneet salkun arvon, suuri putous, nopea nousu. Viimeisiä warrantteja C odottelen salkkuuni, mutta toipuminen vuodessa on näinkin erinomainen: +534 %.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutamme/ moving: Uusi blogi/ new blog: Micropower mave